Home

Majstro Verzekeringen op maat voor particulier, MKB en AGRO

Advies op maat door persoonlijk contact

Bij het afsluiten van een verzekering is het allereerst belangrijk te bepalen of u daadwerkelijk een verzekering nodig heeft. Welke risico’s loopt u en hoe beschermt u zich hiertegen? Graag bieden wij u inzicht in deze risico’s en geven we u advies op maat. Samen zoeken we uit welk verzekeringsproduct het beste bij u past.

Wij werken met diverse verzekeringsmaatschappijen zodat wij u uitstekende voorwaarden kunnen aanbieden met een scherpe premie. Door onze ervaring van meer dan 20 jaar in de verzekeringen, weten wij wat er speelt in de sector. Wilt u advies op maat of een geheel vrijblijvend gesprek? Neemt u dan gerust contact met ons op. Uw verzekeringen zijn in vertrouwde handen.


Harwin Reuvekamp en Lidy Nijemhuis

Beloningsbeleid van Assurantiekantoor Majstro Verzekeringen BV

Ons beloningsbeleid is in eerste instantie gericht op het bevorderen, aantrekken en behouden van goede gekwalificeerde medewerkers. Dit alles binnen een beheerste en integere bedrijfsvoering en gericht op de lange termijn. Dit betekent dat er geen medewerkers door de beloningen geprikkeld worden tot onzorgvuldig behandelen van de klant en niet nakomen van onze zorgplicht.

Daarnaast willen we met ons beloningsbeleid de focus leggen op de belangen van onze klanten en onderneming op de langere termijn. Ook zal een gezonde, stimulerende werking uit moeten gaan van het gehanteerde beloningsbeleid. Het beloningsbeleid maakt onderdeel uit van het personeelsbeleid.

Uitgangspunten beloningsbeleid

Het beloningssysteem dient aan de volgende punten te voldoen:

 • Marktconform i.v.m. aantrekken en behouden van goed gekwalificeerd personeel
 • Maatschappelijk verantwoord / gerechtvaardigd
 • Klantbelang centraal
 • Lange termijn doelstelling
 • Transparant
 • Voldoen aan wet- en regelgeving
 • Adviseur geeft te allen tijde passend advies

Beschrijving beloning

De volgende beloningscomponenten komen voor binnen onze onderneming:

 1. Salaris. Deze beloning is marktconform. Inschaling is o.a. afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring. Jaarlijks ontvangt men 8% vakantietoeslag. Jaarlijks kan een (periodieke) loonsverhoging plaatsvinden.
 2. Onkostenvergoeding. De medewerkers ontvangen een reiskostenvergoeding binnen fiscaal toegestane mogelijkheden.
 3. Auto van de zaak. Aan een aantal (functie gebonden) medewerkers kan een auto van de zaak worden toegewezen door de directie.

Onze onderneming handelt altijd in het belang van onze klant en zal passende adviezen verstrekken en bemiddelt volledig onafhankelijk en objectief. Onze beloning bestaat uit de volgende mogelijkheden:

 • Beloning o.b.v. provisie (door aanbieder)
 • Beloning o.b.v. vaste fee (door klant)
 • Beloning o.b.v. urendeclaratie (door klant)
 • Combinatie van bovenstaande beloningswijzen

Deze beloningsvormen worden kenbaar en transparant gemaakt aan de klant in ons dienstverleningsdocument. In geval van beloning door aanbieder (provisie) wordt de passendheid beoordeeld o.b.v. het vastgelegde inducementbeleid (minimum en maximum beloning) en/of dienstverleningsdocument. Het beloningsbeleid ligt in het verlengde van het verdienmodel van de onderneming.

Ons beloningsbeleid is te allen tijde gericht op het voorkomen van onzorgvuldige behandeling van klanten. Een onjuist / onbeheerst beloningsbeleid kan gevolgen hebben voor onze onderneming m.b.t.:

 • Continuïteit van onderneming
 • Beheersbaarheid van personeelskosten
 • Onzorgvuldige behandeling van de klantbelangen
 • Verloop van personeel

Wij hebben een risicoanalyse gemaakt van ons beloningsbeleid, waarbij we de risico’s inzichtelijk hebben gemaakt samen met de getroffen maatregelen welke zijn verwerkt in het beloningsbeleid.

Ons beloningsbeleid is transparant en wordt o.a. gecommuniceerd op deze website en dienstverleningsdocument. Naast de vermelding van de wijze van beloning van onze dienstverlening geven wij ook aan hoe onze medewerkers worden beloond. Wij geven inzicht in het verband tussen beloningsbeleid en zorgvuldige klantenbehandeling (de klant centraal). Van een beheerst beloningsmodel gaan geen prikkels uit die kunnen leiden tot onverantwoorde risico’s en onzorgvuldige behandeling van klanten.

Downloads

Hieronder staan een paar handige documenten die u altijd online kunt bereiken mocht u ze nodig hebben.

Contactgegevens

Majstro Verzekeringen
Harwin Reuvekamp  |  M 06 - 40 82 62 44
risicospecialist verzekeren

Lidy Nijenhuis  |  M 06 - 83 16 98 99
risicospecialist verzekeren

Graaf Florislaan 53C
8312 AW Creil
T 0527 - 22 43 00

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.majstroverzekeringen.nl

Banknr: NL04SNSB0927570734
KvK: 64512029
BTW nr: NL855698263B01

Aansluitnummer KiFiD 300.016274
Vergunningsnummer: 12043764

 

Meer informatie

Vul hier uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen. U kunt dan mailen of bellen naar telefoonnummer 0527 - 22 43 00.

Majstro Verzekeringen